Hvordan du far en jente for en one night stand kongsberg

til alle sammen i Wig Wam.

Thai massasje oslo happy cartoon xxx

Håper vi ses snart! Fikk dere cognacen fra oss? Turnè skal det bli. Gleder meg til Rockefeller! C) Kann eg få autografen din?

til alle sammen i Wig Wam.

Og guess t regnet begge gangene ;-) Men det blir flere Bergen turer! Ja, det har blitt en god stund siden sist man spilte på hjemmebane gitt. Noen sanger blir jeg glad av, andre litt melankolsk, mens Vainette bare elsket jeg fra første tone! Du hørrer da sikkert ofta att alle som er fan av deg sier at akkuratt dei er din største fan, så da sier eg det også. Kjipt at folk skal plage andre pga ulik musikk smak. Tønsberg hadde helt klart vært topp. Men DET vil tiden omsider vise om er mitt lodd i livet eller. Du fremstår som en skikkelig oppriktig person og er deg sjæl 100, en ekte gledesspreder! Selv om Kulåsparken var ment som den siste glamunition konserten før Wig Wam setter igang igjen er det ikke dermed sagt at det ikke blir flere solo show.

Marit bjørgen sexy hvordan ha analsex

Skulle ønske jeg hadde møtt deg igjen på en konsert eller noe. VcAMtBQgBtaY Hva syns du? Du er rett å slett "amacing"!Til slutt et spørsmål: Hvilken låt er din favoritt på" Glamunition"?Gleder meg til flere konserter og show fremover -Love from caroline Åge: Hei Caroline. Om det var fredags showet.18 du var på var jeg dessverre plutselig i Sarpsborg på en opptreden i pausen mellom den og neste forestilling ;-) Sees sikkert på "kjærra". Det er mye som skal klaffe. God klem fra Ellen x Åge: Heisann Ellen Ja det har vært en travel tid på alle måter. Du strålte i rollen din i Chess, og The Show must og on jeg er målløs, du har fått meg til å se showet 5 ganger og den. Har noen spm til deg Når dere 4 gutta er på turne sammen blir dere aldrig lei hverandre? Klemmer fra caroline Åge: Takker for støtten klem fra Åge suada: hey! Det står liksom at det begynner 21:00, mens på billetten min står det 18:00.